Ja, dat mag. Bos en fauna biedt zelf een driedaagse workshop aan. Tijdens de workshop prepareer je een trofeekop van een reebok. De opgezette dieren die wij aanbieden zijn geprepareerd en zijn allen aan een natuurlijke dood gestorven. Wij houden ons strikt aan de wettelijke regelgeving die geldt voor de ambacht van taxidermy.

Wat is een ree?

Het ree is een middelgroot hoefdier met een mooie rood- grijsbruine vacht. In de zomer heeft een ree meer een zandgele tot roodbruine vacht en ziet het ree er mooi, slank en elegant uit. In de winter is de ree zijn wintervacht meer grijsbruin. De ree heeft opvallend grote ogen, ook wel Bambi. Verder heeft de ree grote oren, een zwarte neus en een witte kin. Mannelijke reeën dragen een eenvoudig gewei. De jongen hebben witte vlekken op een rij op hun rug en flanken.

Waar bestaat een opzette ree kop uit;

  • Vacht rood- grijsbruin
  • Grote (Bambi) ogen
  • Grote oren
  • Spitse snuit met zwarte neus
  • Witte kin
  • Gewei, meestal twee tot drie punten, ongeveer 25 cm

Het gewei van de ree;

Alleen mannelijke reeën, de bokken, hebben een gewei tussen oktober en januari. Het gewei is rond de 25 centimeter lang en bestaat meestal uit twee tot drie vertakkingen. Jonge reebokjes krijgen soms al in hun eerste levensjaar al een klein geweitje van enkele centimeters hoog.


Opgezette ree, opgezette reebok, opgezette reekop, opgezet hert, opgezet hertje, opgezette hertenkop kopen, hertenkop, echte hertenkop kopen, hertenkop te koop, hert met gewei, ree met gewei, reeën kop. dearhead, taxidermydeer, jachtkamer, jachttrofee, wanddecoratie


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop, het laten opzetten van een gevonden vogel of het laten opzetten van uw huisdier neem contact op met:
info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Aanbevolen artikelen