Opgezet grote kop van een Hongaars Steppenrund, preparaat van een Hongaars Steppenrund

Het Hongaars Steppenrund is een veelzijdig dier qua uiterlijk. De koppen hebben een veelal grijs met zwarte huid en de hoorns verschillen per object. Prachtig nieuwe opgezette kop van een extreem groot Hongaars Steppenrund. Een Hongaars steppenrund is een erg groot exemplaar. Dit Hongaars steppenrund is door zijn fraaie grijze kleur en prachtig gevormde hoorns een ware blikvanger in uw interieur.

Hongaars Steppenrund, ook wel rode Hongaarse grijze koe genoemd. Preparaat van een Hongaars Steppenrund. Opgezette grote kop van een Hongaars Steppenrund in perfecte staat. Prachtige Hongaars Steppenrund trofee voor aan de muur. Een mooie opgezette Hongaars Steppenrund is een ware toevoeging aan het interieur. En geeft de woning een speciaal karakter.

Opgezette dieren zijn een must in uw interieur. Taxidermy wordt veel gebruikt door interieurontwerpers en geven direct sfeer aan uw interieur. Opgezette dieren zijn tijdloos, stijlvol, decoratief en een ode aan de natuur. Het zijn vaak bijzondere objecten waardoor u een uniek stuk in huis haalt. 

De opgezette dieren in de collectie van WILD trends zijn op een verantwoorde manier verkregen en opgezet. Vanzelfsprekend houden wij ons strikt aan de geldende internationale wet- en regelgeving. De dieren komen van natuurgebieden, dierenparken of particulieren en zijn allemaal een natuurlijke dood gestorven.


Wat is een Hongaars Steppenrund?

Een Hongaars Steppenrund, ook wel bekend als de “Hongaarse grijze koe” of “Magyar szürke”, is een inheems Hongaars runderras dat voornamelijk wordt gevonden in Hongarije en de omliggende regio’s. Het is een oud ras dat teruggaat tot de tijd van de Magyaren, de voorouders van de moderne Hongaren.

Uiterlijk en kenmerken van een Hongaars Steppenrund

Ze hebben een robuust lichaam met een rechthoekige vorm, sterke poten en een diepe borst. De kleur van hun vacht varieert van lichtgrijs tot donkergrijs, vandaar de naam “grijze koe”.

Leefgebied Hongaars Steppenrund

Het Hongaarse Steppenrund is aangepast aan het leven op de uitgestrekte graslanden en steppegebieden van Hongarije.


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

[instagram-feed]
Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp