Het wild zwijn (Sus scrofa) wordt ook wel everzwijn genoemd maar ook zwart wild of borstelwild. Preparaat van een wild zwijn. Opgezette zwijnenkop in perfecte staat. Stoer wild zwijn trofee voor aan de muur. Een mooie opgezet wild zwijn is een toffe toevoeging aan het interieur. En geeft de woning een speciaal karakter. Wij richten ons taxidermie en verkopen in onze online shop dan ook diverse soorten opgezette wilde zwijnen. Welke opgezette wild zwijn wil jij kopen voor in huis? Je hebt de keuze uit een verschillende opgezette wilde zwjijnen. De meest voorkomende taxidermie van een wild zwijn zijn;

  • Kop van een wild zwijn, zwijnenkop
  • Staande wilsd zwijn
  • Opgezet wild zwijn
    Opgezet wild zwijn – Groot
    320.00

Opgezette dieren zijn een must in uw interieur. Taxidermy wordt veel gebruikt door interieurontwerpers en geven direct sfeer aan uw interieur. Opgezette dieren zijn tijdloos, stijlvol, decoratief en een ode aan de natuur. Het zijn vaak bijzondere objecten waardoor u een uniek stuk in huis haalt. 

De opgezette dieren in de collectie van WILD trends zijn op een verantwoorde manier verkregen en opgezet. Vanzelfsprekend houden wij ons strikt aan de geldende internationale wet- en regelgeving. De dieren komen van natuurgebieden, dierenparken of particulieren en zijn allemaal een natuurlijke dood gestorven.


Wat is een wild zwijn?

Een wild zwijn, ook bekend als het Europese wild zwijn (Sus scrofa), is een soort varken dat in het wild leeft. Het is een van de grootste wilde zoogdieren in Europa en komt ook voor in delen van Azië en Noord-Afrika.

Uiterlijk en kenmerken van een wild zwijn

Wild zwijnen hebben een stevige lichaamsbouw met een gedrongen figuur. Ze hebben een dichte vacht die meestal donkerbruin of zwart van kleur is. Volwassen mannetjes, ook wel keilers genoemd, hebben slagtanden die naar boven krullen.

Leefgebied wilde zwijnen

De populatie van wilde zwijnen is in veel delen van Europa toegenomen en ze kunnen soms ook in landbouwgebieden worden aangetroffen, waar ze schade kunnen veroorzaken aan gewassen. In sommige regio’s worden ze ook bejaagd voor vlees of als onderdeel van wildbeheerprogramma’s.

Wild zwijn in Nederland

Wilde zwijnen voelen zich thuis in Nederland doordat ze hier voldoende voedsel en beschutting vinden. In Nederland zijn enkele leefgebieden aangewezen voor wilde zwijnen zoals de Veluwe en Nationaal Park De Meinweg.


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

[instagram-feed]
Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp