Welkom op WILD trends | Animals & Nature @home

WILD trends, dé opgezette dierenwinkel. Met de mooiste taxidermy en opgezette dieren van de beste kwaliteit. Van mooie koppen voor aan de muur, verschillende dierenhuiden tot schitterende vogels.

Opgezette dieren zijn een must in uw interieur. Taxidermy wordt veel gebruikt door interieurontwerpers en geven direct sfeer aan uw interieur. Opgezette dieren zijn tijdloos, stijlvol, decoratief en een ode aan de natuur. Het zijn vaak bijzondere objecten waardoor u een uniek stuk in huis haalt. 

Overweegt u om opgezette dieren te kopen, maar wilt u wel weten waar ze precies vandaan komen? Dan is het volgende goed om te weten: ook wij kijken kritisch naar de herkomst. Al onze opgezette dieren zijn legaal verkregen.

Bij WILD trens kun je een opgezet dier kopen voor in jouw huis. Wij hebben namelijk allerlei soorten taxidermie te koop. Het kopen van een opgezette dierenkop is een ware toevoeging aan jouw interieur en geeft jouw woning veel meer karakter. Wij verkopen in onze online shop diverse soorten opgezette dieren. Bij ons reken je op A-kwaliteit en alle dieren in onze online shop voor taxidermie zijn volledig uniek. Je kunt een opgezet dier online bij ons kopen, staat jouw gewenste opzette dier er niet tussen, stuur ons dan een berichtje dan gaan wij voor jou op zoek.

WILD trends
Binnenhof 12
2903CH Capelle aan den IJssel
KVK 24404473
info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Welk opgezet dier kopen voor in huis?

Bij WILD trends kan je opgezette dieren kopen. Over het algemeen is het vooral de opgezette dierenkop die je bij ons kunt kopen, maar in sommige gevallen ook hele dieren. De dieren hebben alle hun eigen karaktereigenschappen en uiterlijke kenmerken. Uit alle windstreken vind je bij ons in de online shop de mooiste taxidermie.

Wat voor opgezet dier wil jij kopen voor in huis? Je hebt bij ons de keuze uit een opgezette dierenkop van diverse dieren. In onze online shop vind je bijvoorbeeld taxidermie van:

  • Reebokken
  • Hazen
  • Vossen
  • Damherten
  • Moeflons
  • Zwijnen
  • Dassen

Foto’s van de opgezette dierenkop

Alle foto’s die je in onze online shop ziet van taxidermie, zijn ook écht de foto’s van de opgezette dierenkop die jij wilt kopen en dus in huis krijgt. Je komt dus niet voor verrassingen te staan.

Wil je een opgezet dier kopen voor in huis? Wij zijn aanbieder van zowel klein als groot opgezet wild. Je kunt jouw opgezet dier online kopen en laten bezorgen, maar afhalen heeft onze voorkeur bij opgezette dieren. Wil je meer weten over onze opgezette dierenkoppen of heb je een vraag? Neem dan contact met ons op. Ben je op zoek naar een opgezet dier dat niet op de webshop staat, geef dat door en wij gaan dan contact met ons op!


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp