De opgezette dieren in de collectie van WILD trends zijn op een verantwoorde manier verkregen en opgezet. Vanzelfsprekend houden wij ons strikt aan de geldende internationale wet- en regelgeving. De dieren komen van natuurgebieden, dierenparken of particulieren en zijn allemaal een natuurlijke dood gestorven.

Wetgeving en richtlijnen opgezette dieren

Wij werken conform de CITES-regels die opgesteld zijn. Daar waar nodig zijn de opgezette dieren voorzien van een registratienummer of een CITES-document. Wilt u dieren opzetten (taxidermie)? U bent zelf preparateur of u wilt een dier laten opzetten? Dan moet u rekening houden met de regels voor taxidermie. U mag niet alle dieren opzetten (prepareren).


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

[instagram-feed]
Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp