Alle pakketten worden verstuurd met Post.nl en voorzien van een een track and trace nummer. Zodra het pakket verwerkt is, krijgt u via uw e-mail het track en trace nummer toegestuurd. U kunt het pakket dan volgen op: www.postnl.nl Wij verzenden internationaal (vraag naar de mogelijkheden). Landen buiten Europa kunnen afwijkende export regels hanteren. Voor deze landen kunnen extra export kosten gevraagd worden. Wilt u uw w aankoop met een andere pakketdienst verzonden hebben, neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

  • Nederland | Gratis verzending.
  • België € 11,95 verzendkosten | vanaf € 150,- worden  gratis verzonden.
  • Overige landen: De tarieven worden aangegeven in de winkelmand na selecteren van het betreffende land. Is uw land niet selecteerbaar op de website, neemt u dan alstublieft contact met ons op voor de mogelijkheden.

Ophalen
U kunt uw aankopen uiteraard ook ophalen. Verzending van de grotere artikelen (o.a opgezette dieren) is erg kostbaar en risicovol, Het heeft onze voorkeur dat u deze komt ophalen.

Berzorgen
Bezorgen behoord ook tot de mogelijkheden, dit tegen een vast tarief van 0,35 per kilometer, Neem hierover contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij versturen onze artikelen zoveel mogelijk in gebruikte dozen. Dit om het milieu te sparen.

Retourbeleid

Indien de Overeenkomst met een klant via de webshop tot stand is gekomen, heeft  deze het recht zijn bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van het bestelde product te annuleren/herroepen. Echter, als het product volgens specifieke wensen van de klant is gemaakt of aangevraagd is dit herroepingsrecht niet van toepassing.

Tijdens de 14 dagen bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of te bekijken. Het uitgangspunt hierbij is dat de klant het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient de klant binnen die 14 dagen een e-mail naar WILD trends te sturen aan: info@wildtrends.nl waarna deze een retourformulier zal zenden aan de klant .

Retourzendingen  zonder retourformulier worden niet geaccepteerd.

Indien de klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, zal  het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking door hem en op eigen kosten aan WILD trends onbeschadigd binnen 14 dagen moeten worden geretourneerd aan: WILD trends, Binnenhof 12, 2903CH Capelle aan den IJssel. Na correcte ontvangst daarvan door WILD trends krijgt de klant het factuurbedrag gecrediteerd. WILD trends is evenwel bij retourzendingen nimmer aansprakelijk voor het kwijtraken, verlies beschadigingen van pakketten. Dat is iets tussen de klant en de door hem ingeschakelde verzendmaatschappij.


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

[instagram-feed]
Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp