Verzendbeleid

Alle pakketten worden verstuurd met Postnl en voorzien van een een track and trace nummer. Zodra het pakket verwerkt is, krijgt u via uw e-mail het track en trace nummer toegestuurd. U kunt het pakket dan volgen op: www.postnl.nl 

De verzend- en handelingskosten binnen Nederland met track en trace bedragen € 8,00. Verzenden naar België bedraagt € 12,00. Pakketten naar Nederland en België worden binnen 1 tot 2 werkdagen bezorgd. Wij verzenden internationaal (vraag naar de mogelijkheden). Landen buiten Europa kunnen afwijkende export regels hanteren. Voor deze landen kunnen extra export kosten gevraagd worden. 

Wij versturen onze artikelen zoveel mogelijk in gebruikte dozen. Dit om het milieu te sparen.

Retourbeleid

Indien de Overeenkomst met een klant via de webshop tot stand is gekomen, heeft  deze het recht zijn bestelling binnen 14 dagen na ontvangst van het bestelde product te annuleren/herroepen. Echter, als het product volgens specifieke wensen van de klant is gemaakt of aangevraagd is dit herroepingsrecht niet van toepassing.

Tijdens de 14 dagen bedenktijd zal de klant zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of te bekijken. Het uitgangspunt hierbij is dat de klant het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht, dient de klant binnen die 14 dagen een e-mail naar WILD trends te sturen aan: info@wildtrends.nl waarna deze een retourformulier zal zenden aan de klant .

Retourzendingen  zonder retourformulier worden niet geaccepteerd.

Indien de klant gebruik maakt van zijn herroepingsrecht, zal  het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking door hem en op eigen kosten aan WILD trends onbeschadigd binnen 14 dagen moeten worden geretourneerd aan: WILD trends, Binnenhof 12, 2903CH Capelle aan den IJssel. Na correcte ontvangst daarvan door WILD trends krijgt de klant het factuurbedrag gecrediteerd. WILD trends is evenwel bij retourzendingen nimmer aansprakelijk voor het kwijtraken, verlies beschadigingen van pakketten. Dat is iets tussen de klant en de door hem ingeschakelde verzendmaatschappij.


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop, het laten opzetten van een gevonden vogel of het laten opzetten van uw huisdier neem contact op met:
info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85