Ontvangt u graag meer informatie over onze opgezette dieren? Neem dan contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Bent u op zoek naar een opgezet dier dat niet op de webshop staat, neem dan contact met ons op!

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Oorsprong van onze opgezette dieren
  Bij ons zijn vele opgezette vogels en opgezette zoogdieren te koop. Vrijwel al onze opgezette dieren en vogels zijn aan een natuurlijke dood gestorven of aan een ziekte overleden. Wij houden ons strikt aan de wettelijke regelgeving die geldt voor iedereen die de ambacht van taxidermy beoefend. We zijn gefascineerd door de schoonheid en de pracht van dieren. Wij keuren de illegale handel in opgezette dieren af!

  WILDtrends.nl
  Binnenhof 12
  2903CH Capelle aan den IJssel
  The Netherlands

  Bank details:
  Name of bank: ING
  IBAN nr: NL03INGB0006436207
  Kvk nummer: 24404473
  VAT nr: NL001636083B23


  Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

  Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

  info@wildtrends.nl
  06 24 11 56 85

  Translate »
  × Stel je vraag via de WhatsApp