De paasdagen komen er weer aan. Een heerlijk paasontbijt, paasdecoratie en paastakken zijn niet weg te denken deze dagen. Geef jij je interieur ook een paasboost? Dan is deze mooie opgezette haas een super mooie toevoeging.

Opgezette kop van een haas

Opgezette hazenkop in perfecte staat. Preparaat van een haas. Prachtige haas trofee voor aan de muur. De haas heeft zeer lange oren met een een grijzig geel- tot roestbruine vacht.

Waar komt de paashaas vandaan?

Een paashaas is een fictief dier dat in de folklore van het Paasfeest voorkomt. Het is een konijn of haas dat eieren verstopt voor kinderen om te vinden tijdens de Paasvieringen. In sommige tradities wordt gedacht dat de paashaas chocolade-eieren of snoepjes achterlaat in plaats van echte eieren. De oorsprong van de paashaas is niet helemaal duidelijk, maar het lijkt te zijn ontstaan in Duitsland in de 17e eeuw en werd later populair in andere delen van Europa en Noord-Amerika.

Shop de opgezette Haas voor Pasen

  • Opgezette kop van een haas
    Opgezette kop van een haas
    225.00

Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop, het laten opzetten van een gevonden vogel of het laten opzetten van uw huisdier neem contact op met:
info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Aanbevolen artikelen

Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp