Opgezette dieren zijn zijn een trend in je interieur. Taxidermy zeer populair is in de interieurwereld en wordt door vele internationale interieurontwerpers gebruikt om het interieur een speciale en unieke touch te geven. Bijvoorbeeld met bijzondere opgezette dieren en de mooiste opgezette vlinders voor in het interieur.

Alle dieren bij WILD trends in de webshop zijn een natuurlijke dood gestorven in dierentuinen. Ze worden voor natuurmusea opgezet, of we kopen ze in. Dierentuinen vinden het zonde vinden om de dieren weg te gooien. Nu blijven ze voor eeuwig bewaard en dankzij het taxidermy proces kunnen ze van dichtbij bekeken worden.


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Aanbevolen artikelen

[instagram-feed]
Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp