Opgezette herten

Bekijk hier de top 10 Inspiratie ideeën voor een opgezet hert in je Interieur design. Opgezet hert, prachtig ter decoratie voor aan de wand, een trofee voor aan de muur. Een mooie opgezette herttenkop is een ware toevoeging aan het interieur.

Opgezet hert, taxidermie, taxidermie hert.
Taxidermy, taxidermy deer, deer mount.

Er zijn verschillende soorten opgezette herten die worden tentoongesteld in musea, natuurhistorische collecties of privéverzamelingen. Enkele veel voorkomende soorten zijn:

  1. Edelhert (Cervus elaphus)
  2. Witstaarthert (Odocoileus virginianus)
  3. Sikahert (Cervus nippon)
  4. Damhert (Dama dama)
  5. Rood hert (Cervus elaphus)
  6. Reuzendwerghert (Axis porcinus)

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van opgezette hertensoorten die in verschillende collecties en verzamelingen te vinden zijn. Het opzetten van dieren, inclusief herten, vereist zorgvuldig vakmanschap om ze zo realistisch mogelijk weer te geven en tegelijkertijd respect te tonen voor het dier en de natuur.


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Aanbevolen artikelen

[instagram-feed]
Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp