Er zijn een aantal beroende dieren opgezet. Deze kan je bewonden in verschillende museain Nederland maar ook in het buitenland.

Opgezet paard

Phar Lap ook wel The Wonder Horse is een Engelse volbloed paard. Dit paard wordt gezien als een van de beste renpaarden uit de geschiedenis van Nieuw-Zeeland en Australië. Opgezet renpaard Phar Lap in het Melbourne Museum, Australië.

Meer over Phar Lap op WikipediA


Opgezette ijsvogel

Beroemde ijsvogel is (zonder ijs) in het Natuurhistorisch Museum. De foto van de ingevroren ijsvogel ging in het voorjaar van 2018 viral. Bijna een jaar werd het dier – met ijsblok en al – in een speciale vriesvitrine in het museum tentoongesteld.

Volledig artiel: Beroemde ijsvogel is (zonder ijs) terug in het Natuurhistorisch Museum


Opgezette huismus

Deze opgezette huismus wordt ook wel de Dominomus genoemd. Dit is de mus die in 2005 werd doorgeschoten omdat deze rondvloog in de evenementenhal waar 4 miljoen dominostenen stonden opgesteld voor ‘Domino Day’. De mus had er 23.000 van omgegooid.

Lees meer Dode dieren met een verhaal op de site van het Het Natuurhistorisch museumVoor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Aanbevolen artikelen

Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp