Je ziet veel verschillende opgezette eekhoorns. Maar wat is het verschil. Welke soorten eekhoorns zijn er allemaal?

Opzette Eekhoorn

De enige rode, grijze of gewone eekhoornsoort die van nature in Nederland leeft en je opgezet tegen kan komen is de Sciurus vulgaris. Zijn vacht is, zoals zijn naam al aangeeft, roodbruin. Ze zijn tussen de 20 en 30 centimeter groot en hebben een leuke grote pluimstaart die bijna net zo lang is als hun lijf. Deze eekhoorn kan je opzetten bij Bos en Fauna, tijdens de workshop prepareer je een life size volwassen grijze eekhoorn .

Opgezette Suikereekhoorn

Suikereekhoorn, ook wel Sugar glider genoemd, is een eekhoornachtige knaagdieren die in staat is tot zweefvluchten. Suikereekhoorns zijn 16 tot 21 cm met een staart ongeveer even lang. De onderkant van het lichaam is lichtgrijs of iets donkerder, de bovenkant is grijs of bruin. Van de snuit over de rug tot aan de basis van de staart loopt een bruinzwarte band. Ook deze soort kan je opzetten bij Bos en Fauna, tijdens de workshop prepareer je een Suikereekhoorn, kleine eekhoornachtige knaagdieren die veel gekweekt worden.

Andere opgzette eekhoorns die we wel eens tegen zijn gekomen zijn;

  • Opgezette gestreepte Boomeekhoorn / Chinese boomeekhoorn (Tamiops Swinhoei)
  • Opgezette Siberische, Aziatische of Koreaanse grondeekhoorn
  • Opgezette Aziatische gestreepte grondeekhoorn

Eekhoorn, boomeekhoorn, opgezette eekhoorn, geprepareerde eekhoorn, squirrel, eichhörnchen, écureuil, opgezet, opgezette dieren te koop, opgezette dieren, opgezet wild, taxidermylife, taxidermy, taxidermist, taxidermy for sale, taxidermie, interieur


Voor vragen en/of informatie over opgezette dieren, uw weborder, inkoop, verkoop of huren neem contact op met WILD trends.

Ben je op zoek naar een preparaat wat niet op onze website staat, neem dan contact met ons op. Niet alle dieren staan op de website. Tevens kunnnen we kijken of we het dier voor je kunnen zoeken en/of laten maken. We helpen je graag verder.

info@wildtrends.nl
06 24 11 56 85

Aanbevolen artikelen

[instagram-feed]
Translate »
× Stel je vraag via de WhatsApp